Donateurs

Onze stichting wil een betaalbaar boek op de markt brengen, dat voor € 19,95 bij voorintekening te koop is. Dit bij een oplage van rond de 1.200 exemplaren. Omdat de totale kosten van dit project tussen de 25 en 30 duizend euro bedragen zijn er sponsors en donateurs nodig om de begroting rond te krijgen. SKiO heeft de ambitie tussen de 5 en 7 duizend euro aan sponsor- en donateursgelden te verwerven.

Als donateur kunt u ons op twee manieren financieel ondersteunen:

  1. Door het boek te bestellen tegen een hoger bedrag dan de verkoopprijs. Hieronder kunt u het boek als donateur bestellen. U ontvangt dan in mei 2020 het normale boek. U betaalt echter meer dan de verkoopprijs, waardoor u het werk van onze stichting financieel ondersteunt. U kunt het boek als donateur bestellen voor 25, 50, 75 of 100 Euro.
  2. Door geld aan ons te doneren. Dan kan dat hieronder ook, vanaf een bedrag van 5 Euro.

Als u als donateur € 50,- of meer bijdraagt (als donatie of door een boek van minimaal € 75,- te bestellen) dan zullen we u met uw voorletters/voornaam en achternaam noemen in ons boek. Uiteraard voor zover u dit op prijs stelt. U kunt dit aangeven in het opmerkingen-veld van uw bestelling, maar u kunt ook afwachten tot we hierover contact met u zoeken.  

Mocht u specifieke donatiewensen hebben, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Als u alleen het boek wilt bestellen zonder donatie, dan kan dat op de pagina bestellen of via het bestelformulier