Bestellen

Hieronder kunt u het boek bestellen en vanaf 6 mei 2020 kunt u uw exemplaar ophalen bij Marskramer Van Berkel in Kudelstaart (Einsteinstraat 119, in het Winkelcentrum). 

Hoewel afhalen onze voorkeur heeft, kunt het boek ook laten bezorgen. Neemt u hiertoe contact met ons op via het contactformulier. We zullen dan nagaan hoe we het boek zo efficiënt mogelijk bij u kunnen krijgen. Als hieraan kosten verbonden zijn, dan moet u die vooraf betalen.

Wilt u het boek bestellen én bijdragen aan het werk van onze stichting, bestel dan de donateursversie. Wilt u het boek kado doen, dat kan ook via onze kadobon.

Bestellen kan ook via ons bestelformulier

Een overzicht van al onze producten vindt u in onze Winkel.

Het boek Kudelstaart in Oorlogstijd verschijnt in mei 2020 en geeft een tijdsbeeld van Kudelstaart in de periode 1930-1950, met het accent op de oorlogsjaren. 

  • Dit boek is nog niet gepubliceerd. Nu bestellen betekent dat u nu betaalt, maar het boek pas na publicatie in handen krijgt.
  • De getoonde afbeelding is een voorlopig ontwerp. 
  • Het boek is na publicatie af te halen bij Marskramer Van Berkel in Kudelstaart. Wilt u het boek naar een adres in Nederland laten verzenden, kies dan deze versie.
  • Van dit boek is ook een donateursversie beschikbaar